Leer mij beter kennen! Een introductie over mijzelf en mijn interesse in voeding, sport en gezondheid.

Actieve werkende vader. <Nutritie en voeding>

Welkom op mijn eigen webwinkel en of blog. De rede waarom ik een blog ben begonnen is simpel. Ik wil mensen op te hoogte houden van mijn “eigen kijk” op voeding en lifestyle. De producten die hieruit voortvloeien zijn te vinden in onze shop!

Mijn naam is Coen, geboren op 24 oktober 1989. Gelukkig samenwonend met mijn vriendin en zoon. In het dagelijkse leven ben ik actief als nutritionist in de diervoedersector. Een groot deel van mijn werk is het uitrekenen van rantsoenen zodat dieren de optimale verhouding nutriente binnen krijgen.

Door deze ervaring heb ik veel kennis opgedaan wat ik kon vertalen naar mijn eigen voeding. Via deze weg hoop ik meerdere mensen te informeren en inspireren. 

Een fulltime baan combineren met kinderen en sportief actief blijven is niet eenvoudig met alle afleidingen om ons heen. Dit heeft geleid tot een persoonlijke zoektocht naar de juiste balans tussen privé, werk en voeding. 

Krachttraining (fitness) en voetbal zijn mijn favoriete sporten. Zeker bij krachttraining (spieropbouw) speelt voeding een belangrijke rol. Mijn ervaring hierover zullen in de tijd hier gedeeld worden.   

Deze blog zal ik gebruiken om al mijn ideeën te verzamelen en te onderbouwen. Ik ga er vanuit dat niet veel mensen de blog zullen lezen, maar het is voor mijzelf een goede manier om alle ontwikkelingen te structureren en/of te updaten.

,Coen

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Kijk verder

Related Posts

Gedroogde Orgaan supplementen van mysup.net

Orgaanvlees supplementen de voor- en nadelen

Gedroogd orgaanvlees is afkomstig van de organen van dieren zoals runderen, varkens en kippen. Dit kan onder meer lever, nieren, hart, longen en milt omvatten. Het orgaanvlees wordt gedroogd en vermalen tot poeder en vervolgens verwerkt tot supplementen in capsulevorm of in poedervorm.

Vrije radicalen: Wat zijn het?

Ieder mens heeft met vrije radicalen te maken. Desondanks is het bij lang niet iedereen bekend waar het hier precies om gaat. En waarom het bijvoorbeeld zo belangrijk is om ervan op te hoogte te zijn. Met die gedachte in het achterhoofd duiken we daarom bij deze dieper in alles wat met vrije radicalen te maken heeft.

Liver

De functies van de lever bij de mens

De lever is een uiterst belangrijk orgaan voor mens en dier. Net als bij een aantal andere vitale organen het geval is, heeft de lever meerdere functies. Het is dan ook cruciaal dat je ervoor zorgt dat je lever altijd in een optimale conditie is. Is dit namelijk niet het geval? Dan krijg je te maken met allerlei fysieke ongemakken.